Goof Bos

Voorzitter
E-mail voorzitter@wvmaurik.nl

Mijn naam is Goof Bos en ik ben sinds 2001 lid van WV Maurik. Ik woon samen met mijn vrouw Margareth in Rhenen en geef in het dagelijks leven leiding aan een detacherings-bureau wat actief is in de railinfra. In mijn jonge jaren heb ik veel gewindsurft, maar in 2000 heb ik leren zeilen en ben enthousiast watersporter geworden. Onze eerste boot was een Blok zeeschouw van 9 m waarmee we het zeilen en varen onder de knie hebben gekregen.  De Wadden is onze favoriete vakantiebestemming.  Na 15 jaar hebben we in 2016 met pijn in ons hart afscheid genomen van onze zeilboot en hebben we motorboot gekocht; een tukkervlet van 10 m. Het is een stoere,  no-nonsens boot met de uitstraling van een werkschip. Uiteraard is deze boot geschikt om droog te vallen.

Het leukste aan de vereniging is dat het een vereniging is voor iedereen, alle rangen en standen, alle mogelijke soorten boten en niet te vergeten alle soorten eigenaren. Er is een enorme variatie aan boten en bootjes, er wordt onderling veel kennis uitgewisseld en iedereen is bereid om elkaar, gevraagd en ongevraagd, te helpen of van advies te voorzien.

Ik vind het in elk geval altijd mooi om te zien dat er zo veel mensen met hun eigen en elkaars boten bezig zijn, zonder dat er onderscheid wordt gemaakt in prijsklasse, boottypes of de grootte van de boten. Dit is één van de aspecten die mij erg aantrekt binnen onze vereniging. De reden dat ik me graag inzet voor de vereniging is omdat ik de sfeer binnen van onze vereniging graag wil behouden, de transparantie en duidelijk wil vergroten, maar vooral omdat ik leuk vind om te doen. We hebben een goede, leuke club mensen die het bestuur vormen en ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk in staat zijn om bovenstaande doelstellingen te bereiken.

Goof Bos